Retur & service

Returnere eller bytte av vare

Har du ombestemt deg? Ikke noe problem, hos oss har du 14 dager angrerett, og vi gir deg gratis retur de første 14 dagene etter du har mottatt varen fra oss. Etter dette tilbyr vi deg som kunde å kunne benytte deg av våre fraktpriser for din retursending. Om du registrerer returen på vår nettside vil du motta en link på e-post for å opprette en returlapp hos Bring. Fraktkostnad på retur etter 14 dager er 79,- som trekkes automatisk fra tilbakebetalingsbeløpet ditt.

For at vi skal kunne ta en vare i retur, kan den ikke være tatt i bruk. Varen skal returneres som levert, med evt merkelapper på og i hel originalemballasje.

Tilbakebetaling

Visa, MasterCard eller Vipps: Du vil motta en bekreftelse på e-post når vi har mottatt returen din. Så fort vi har registrert og ferdigbehandlet returen, tilbakefører vi umiddelbart beløpet for varen(e) til deg. Dersom du har valgt Klarna som betalingsmåte vil du motta en mail med info fra Klarna om hvordan du får tilbake pengene. Om fakturaen ikke har betalt enda, slettes det utestående fakturabeløpet.

Pengene tilbakebetales normalt innen 14 dager etter vi har mottatt returen

Visa/Mastercards: Tilbakebetales normalt i løpet av 3-5 virkedager etter at returen er mottatt og behandlet. Klarna: Tilbakebetales via Klarna, normalt 5-14 virkedager

Returadresse

Jiggen v/Dennis Hammer

Melgårdshagan 12

1911 Flateby

Angrerettloven / angrefrist   

Dersom du angrer på et kjøp hos oss, er det Angrerettloven som gjelder. I henhold til Angrerettloven har du noen plikter og oppgaver. Disse finner du i avsnittene nedenfor. Vi ønsker at transaksjonene rundt dette skal være så enkle som mulig for alle parter innenfor lovens bestemmelser.

Så sant innpakningen ikke tar skade eller blir forringet på noen måte (fremstår som ny), vil ikke dette innebære avskåring i angreretten. Ved brutt forsegling eller at varen er tatt i bruk som din egen, kan ikke angreretten gjøres gjeldende.

Under finner du noen viktige utdrag fra angrerettloven

  • Angrerettloven gjelder ved salg av varer og tjenester til forbruker, når den næringsdrivende opptrer i næringsvirksomhet, og avtalen inngås ved fjernsalg eller salg utenom faste forretningslokaler.
  • Angreretten gir næringsdrivende rett til å belaste kunde om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap og/eller fuknsjon (jf. Angreretten § 25)
  • Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven Kapittel 2 § 8-i).

Send

Lever retursendingen der du hentet den, eller på nærmeste postkontor/post i butikk.

Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven § 11 og § 13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil da bli belastet et gebyr på 250,-. Gebyret dekker postens fraktkostnader frem til deg og tilbake til oss igjen, samt Skittfiske sin behandling av saken.

Om du angrer før ordren er pakket/sendt må du raskest mulig avbestille ordren selv på www.jiggen.no (Se under Min side for oversikt over alle dine ordre), eller ta raskt kontakt med oss på telefon 957 61 038 eller chat. Om du sender en e-post til ah@jiggen.no er ikke ordren å anse som slettet før du mottar en slettebekreftelse fra oss. Du vil alltid få en bekreftelse på e-post om at din ordre er slettet umiddelbart etter sletting. For din egen del kan det være lurt i å beholde denne e-posten i minst 14 dager.

Om du angrer etter at pakken er sendt eller hentet ut, fyll ut returskjemaet . Hent ut pakken snarest mulig, og legg ved angrerettskjemaet. Send deretter pakken i retur til oss. Du betaler kun returporto og ditt tilgodehavende vil bli oversendt din konto et par dager etter at vi har mottatt og behandlet «angrepakken».

14 dagers angrefrist

Disse punktene krever en aktiv handling fra deg, på en slik måte at det ikke er noen tvil om at du benytter deg av din angrerett. Med andre ord slik at vi kan behandle saken på en rask og smertefri måte for alle parter iht. Angrerettloven. Det oppfordres til at «Angrepakken» din sendes som pakkepost slik at du ved å sjekke Posten sine sider har full oversikt over hvor ditt produkt befinner seg i Postens system frem til det ankommer oss. 14 dagers fristen begynner den dagen du som kunde har mottatt varen.

Dersom du ønsker å benytte angreretten er det bare å benytte skjemaet for angrerett som du fikk på e-post samme dag som vi sendte varen. Dersom du ikke finner dette kan du også skrive ut en kopi av ordren din fra «Min Side» på vårt kundesenter og notere på den hva saken gjelder. Ønsker du å benytte deg av angreretten må du gi oss beskjed senest 14 dager etter at du mottok varene fra oss.

Skjema for angrerett kan du laste ned på denne linken

Hos Lovdata.no kan du lese hele Angrerettloven

Hvordan returnerer jeg en vare?   

  • Gå inn på www.jiggen.no og logg deg inn på din kundekonto.
  • Klikk deg inn på «Min Side» og velg «retur».
  • Søk deg frem til riktig ordre og trykk på «returner»
  • Velg vare og antall du ønsker å returnere og trykk «neste». I neste steg velger du årsak og evt. ekstra info og trykk «neste».
  • Kontrollerer du at du har registrert riktige returopplysninger, og bekreft returforespørsel ved å trykke på «send retursøknad».